"Everyday is a brand new start"

14 January 2012

novel itu best kan.


Budak A kata:
Cinta itu, jatuh dari langit atau jatuh dari hati?
Ehem, tu quote Addin cite novel AA+BB.. best giler3 r novel tu. Mau marathon banyak kali! Nak2 time Addin dengan Benz tinggal serumah. Dalam rumah pun nak tutup aurat segala bagai.. haha lawak2

Budak B kata:
Eh, mana boley lupa part “lipas” dalam Bicara Hati… kiut gile kot Tengku Syahran dengan Zahlia ni.. 
(kalu korang tak baca , mesti korang tertanya-tanya scene “lipas” tu kan.. bek xyah baca)

Budak C kata:
Perghh part best dalam Cinta Sang Ratu yang waktu Laksamana Sunan kawen dengan Ratna..then bila Ratna mati..waaa mau mengalir ayer mata…

Erm,

Hey budak A, Budak B, Budak C , (termasuk cik MM sekali),,,

Rasa-rasa ada tak part2 best yang korang ingat kat Quran?

ERK!


The Prophet taught us, “The Companions of the Qur’an are the people of Allah, and His favored people” [Nisai]

nak tau gimana nk fall in love with quran??..just click www.suhaibwebb.com enjoy it!

BidadariQalby



Share:

1 comment:

  1. yep.mnusia mmg gtu.benda2 yg baik susah na kekal kat otak.
    tapi kalo cita2 novel,tiap part ingt xyah baca berulang ulang dah blh tangkap.wat ulasan bgai nak rak.

    ReplyDelete

UmmuZayd

UmmuZayd
"UmmuZayd"
Inspirasi dari surah Al-Ahzab ayat 37
Zayd; nama yang pernah bersatu dengan patah perkataan Al-Quran
Zayd; nama yang terus kekal dituturkan makhluk yang membaca Al-Quran
Aku ingin menjadi Ummu Zayd
Ibu kepada insan-insan mulia ahlul Quran

Amin Ya Rabb

*Blog Ummuzayds telah bermula pada tahun 2009, dengan nama nursrikandislam, heartofsrikandi dan terkini lebih matang, ummuzayds. Enjoy your reading! ;)

Popular Posts

"umi, kami selongkar dunia maya
dan temukan catatan umi di sana"

-Anak-Anak UmmuZayd-

"Cita-cita ku adalah menginspirasi jutaan orang
meski mereka tak mengenalku,
biarlah Allah yang menilai kerja-kerjaku"

Categories