"Everyday is a brand new start"

15 February 2012

Burung Marah..

Baju Angry Bird.
Beg Angry Bird.
Jam tangan Angry Bird.
Borak2 pun pasal Angry Bird.
Kesimpulannya: Angry Bird memang sangat glamor di kalangan kanak2.

Yang tak pernah main, mustahil tak pernah dengar.

Haishh.. CikMM jugak yang jadi “Angry Sis” bila budak2 ni bising time mengaji !
pening --> (@_@)


"Eh, apa yang best sangat Angry Bird ni??" <--- (budak ni agak ketinggalan bab2 game ni sebenarnye… 0.0)

Then, a MISSION IS STARTED.

OooOohhh,, game ni juz pasal burung2 yang marah kat babi2 hijau…

Ramai orang punya pandangan tersendiri pasal game ni.ibrah angry birds

Tak salah..tapi, sangat bagus!

Tapi, apa yang saya nampak.

Sejak Angry Birds muncul,,,

Patung-patung perempuan yang seksi dah tak laku lagi huh~

Oh, perkembangan yang baik untuk kanak2..

Syukran Angry Bird!



p/s: Ajarlah kanak2 bermain dengan penuh MAKNA. Heh~
Pasti merindui gelagat mereka selepas ini… T_T
Selamat memasuki sem baru!
BidadariQalby
Share:

0 comments:

Post a Comment

UmmuZayd

UmmuZayd
"UmmuZayd"
Inspirasi dari surah Al-Ahzab ayat 37
Zayd; nama yang pernah bersatu dengan patah perkataan Al-Quran
Zayd; nama yang terus kekal dituturkan makhluk yang membaca Al-Quran
Aku ingin menjadi Ummu Zayd
Ibu kepada insan-insan mulia ahlul Quran

Amin Ya Rabb

*Blog Ummuzayds telah bermula pada tahun 2009, dengan nama nursrikandislam, heartofsrikandi dan terkini lebih matang, ummuzayds. Enjoy your reading! ;)

Popular Posts

"umi, kami selongkar dunia maya
dan temukan catatan umi di sana"

-Anak-Anak UmmuZayd-

"Cita-cita ku adalah menginspirasi jutaan orang
meski mereka tak mengenalku,
biarlah Allah yang menilai kerja-kerjaku"

Categories